Vertailulista

Palautusoikeus ja takuu

Palautussoikeus

Asiakkaalla on etämyyntilain mukaisesti aina 14-päivän palautussoikeus. Tämä merkitsee, että tilaessanne tuotteen puhelimitse, postimyynnin tai Internetin kautta, on asiakkaalla oikeus palauttaa tuote 14-päivän sisällä. Palautusaika on voimassa siitä päivästä lähtien kun olette vastaanottaneet tuotteenne.

Jos perutte tilauksenne ja lähetätte tuotteen takaisin meille, palautamme maksamanne summan viimeistään 30 päivän sisällä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotepakkauksen on oltava samassa kunnossa kun sen vastaanottaessanne. Palauttaessaan tuotetta Trettille, on asiakas itse vastuussa tuotteen huolellisesta paketoimisesta, jotta kuljetusvaurioiden riski vähenisi. Yrityksillä ei ole oikeutta palauttaa tuotetta jos tuotepakkaus on avattu.

Takuu ja reklamaatio-oikeus

Kaikilla tretti:n myymillä tuotteilla on 1-vuoden takuu ja 3-vuoden reklamaatio-oikeus ja ovat voimassa Suomen sisällä.
Tuotetakuu koskee ainoastaan alkuperäisiä valmistusvirheitä, eli tuotteita jotka ovat virheellisiä jo toimitusajankohtana. Valmistusvirheet todetaan yhteistyössä valtuutetun korjaamon kanssa jolloin asiakas vastaanottaa maksuttoman korjauksen tai uuden tuotteen sekä hyvityksen mahdollisista toimituskuluista, palautuksen yhteydessä. Mikäli kyseessä on takuun piiriin kuulumaton vika, esim. käsittelyvirhe tai asennusvirhe, voi korjaamo veloittaa asiakasta näistä kertyneistä maksuista. Asiakas on myös maksuvelvollinen mikäli tuotteesta ei löydy vikoja tai jos kyseessä olevat vauriot ovat itseaiheuttamia. Tuotetakuu ei kata virheitä jotka syntyvät tuotteen toiminnan tai sen ulkomuodon muuntamisessa eikä myöskään sen uudistamisen yhteydessä tai sen jälkeen.

Asiakkaan tilausvahvistus tai kuitti toimii takuutodistuksena. Säilyttäkää asiakirja huolellisesti, sillä tarvitsette sitä hyödyntäessänne takuuoikeuttanne.

Huomioittehan, että yrityksiä koskevat toiset säännöt takuu- ja reklamointiasioissa. Yrityksiä koskevat ainoastaan toimittajan oma takuuoikeus, jossa takuuaika saattaa vaihdella toimittajasta riippuen. Yrityksillä ei myöskään ole erillistä reklamaatio-oikeutta toimittajan takuuoikeuden lisäksi.  Jos haluatte lisää tietoja yrityksiä koskevista ehdoista, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa customerservice@tretti.fi.

Huolto

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolellisesti ja tarjoamme valtakunnallista huoltopalvelua antaaksemme teille asiakkaana ensiluokkaisia takuutoimenpiteitä. Palveluasioissa asiakkaan tulee ensikädessä ottaa yhteyttä tuottajan omaan huolto-organisaatioon.

Saadaksenne lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa customerservice@tretti.fi.

Kampanjatuotteet

Skil Masters Monikäyttösaha F0154950MA
Skil Masters 135,-
Gorenje Höyryuuni BOC6322AX
Gorenje 1 590,-
Kärcher Letku 26451410
Kärcher 99,-
Bosch Laser- ja mittauslaite 0603008100
Bosch 125,-
FM Mattsson Lavuaarihana FMM Electronic
FM Mattsson 809,-


Print Tulosta