Vertailulista

Toimitustiedot

Toimitusehdot

Tehdessänne ostoksia tretti.fi:n kautta on näihin hintoihin aina määritelty niihin sisältyvä arvolisävero. Pyydämme teitä huomioimaan että sivuilla ilmoitettujen tuotteiden hintoihin eivät sisälly toimituskulut, vaan ne määräytyvät tuotteen toimitustavan mukaan. Kaikki tuotteet ja tarvikkeet toimitetaan Suomen sisällä (ei Ahvenanmaalle), yhteistyössä Itella Oyj:n sekä PostNord AB:n kanssa. Huomioittehan, että emme toimita tuotteita osoitteisiin jotka vaativat venekuljetusta.

Toimitusaika on tavallisesti noin 3-7 arkipäivää, riippuen siitä, onko tuote saatavilla keskusvarastossamme vai tilataanko kyseinen tuote suoraan toimittajalta. Teemme kaikkemme pitääksemme arvioidun toimitusajan, jotta saisitte tuotteen kotiinne mahdollisimman pian. Joskus toimitus saattaa viivästyä, esim. jos joudumme odottamaan jälkitoimituksessa olevaa tuotetta toimittajalta. Toimitamme toki tuotteenne mahdollisimman nopeasti. Huomioithan, että vastaanottajan tulee aina esittää henkilöllisyystodistus tuotteen toimittamisen/luovutuksen yhteydessä.

Toimituksen tila

Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, saatte siitä tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saatte myös linkin sähköpostitse joka johtaa teidät toimituksen seurantasivulle. Tämän avulla voitte seurata toimitustanne keskusvarastoltamme aina kotiovellenne saakka.

Toimituksen viivästyminen

Mikäli toimitus viivästyy, tiedotamme siitä toimituksen seurantasivun kautta. Linkin seurantasivulle saatte sähköpostitse. Toimituksen viivästyessä on teillä asiakkaana aina oikeus purkaa tilauksenne. Teemme aina kaikkemme jotta voisimme suorittaa tuotteenne toimituksen. On tilanteita, joissa tilauksen toimittaminen ei ole mahdollista, esim. jos tuotteen toimittaja on kykenemätön täyttämään sitoumuksensa Trettiä kohtaan. Tretti pidättää täten oikeuden vapauttaa itsensä kaikista toimituksen viivästymisen ja sen aiheuttamista korvausvaatimuksista.

Toimitusvahingot

Toimitusvahingon sattuessa pyydämme ilmoittamaan vauriosta asiakaspalveluumme seitsemän arkipäivän sisällä alkaen siitä, kun olette vastaanottaneet tilauksenne. Tämä koskee sekä näkyviä että kätkettyjä vikoja. Tämän vuoksi on tärkeää, että avaatte ja tarkastatte tuotteenne huolellisesti sekä ulko- että sisäpuolelta heti sen vastaanotettuanne. Toimitusvahingon havaittaessa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa customerservice@tretti.fi.

Huomioittehan, että viallista tuotetta ei saa käyttää, ja että pakkaus sekä paketoinnit on säilytettävä jotta ne voidaan tarvittaessa tutkia toimitusvahinkoa selvittäessä. Vaurioitunut tuote korvataan tai vaihdetaan kokonaan riippuen vaurion vakavuudesta.

Toimitustavat

Suurikokoiset tuotteet
Kodinkoneet sekä muut suurikokoiset tuotteet toimitetaan tavallisesti Itella Oy:n välityksellä koko Suomeen (ei Ahvenanmaalle). Kun Itella on vastaanottanut tuotteen/tuotteet saatte tiedon toimituspäivästä puhelimitse sekä arvioidusta kellonajasta. Toimitus tapahtuu tavallisesti arkipäivisin klo. 8:00 – 21:00 välisenä aikana. Toimitamme tuotteen portillenne, asuessanne kerrostalossa tai tontin rajalle, mikäli asutte omakotitalossa. Huomioittehan, että huolitsija ilmoittaa toimitusajasta, ja että toimitusaika on arvioitu neljän tunnin aikavälille (esim. kello 8-12 välisenä aikana). Tilaajan tai valtuutetun henkilön on oltava paikalla vastaanottamassa ja kuittaamassa toimitettu tuote.

Pienikokoiset tuotteet

Pienemmät tuotteet kuten pölynimurit, mikroaaltouunit sekä pienkokoiset keittiötuulettimet toimitetaan Post Nordin avulla lähimpään Itella/Postin noutopisteeseen. Kun tuotteenne on saapunut noutopisteeseen, saatte tiedotuksen tekstiviestitse jonka jälkeen voitte sen noutaa. Mikäli ette ole maininneet matkapuhelinnumeroanne saatte sähkeen paketin sijainnista postitse sekä hakulapun, joka sisältää viitenumeron ja ohjeen mistä tuotteen voi noutaa.

Kampanjatuotteet

Skil Masters Monikäyttösaha F0154950MA
Skil Masters 135,-
Gorenje Höyryuuni BOC6322AX
Gorenje 1 590,-
Kärcher Letku 26451410
Kärcher 99,-
Bosch Laser- ja mittauslaite 0603008100
Bosch 125,-
FM Mattsson Lavuaarihana FMM Electronic
FM Mattsson 809,-


Print Tulosta