Vertailulista

Turvallisuus ja yksityisyydensuoja

Tietoturva

Voitte aina tehdä ostoksenne turvallisesti Tretti.fi-sivuistolla.

Maksuturvallisuus

Tretti takaa, että maksutavat joita tarjoamme verkkokaupassamme ovat turvallisia. Tretti tarjoaa turvallisen korttimaksun VISA ja MasterCardilla yhteistyössä DIBS Payment Services AB:n kanssa. DIBS Payment Services on Pohjoismaiden johtava nettimaksupalvelujen tuottaja, ja sertifioitu korttiteollisuuden uudistuneiden turvavaatimuksien PCI-DSS mukaisesti. Korttimaksun yhteydessä asiakas ohjataan suojatulle sivulle jolla on DIBS Payment Services AB:n hyväksymä SSL-sertifikaatti. Tällä sivulla asiakas voi turvallisesti täyttää korttitietonsa ja suorittaa maksun. Tretti ei koskaan käsittele asiakkaan maksukortin tietoja.

Tietojen käsittely

Kaikkien asiakastietojen käsittely tapahtuu salattuna korkeinta turvatasoa noudattaen. Tämä tapahtuu VeriSignin toimittamalla Extended Validation SSL-sertifikaatin avulla (SSL-sertifikaatti laajennetulla validaatiolla). Mikäli käytätte Microsoft® Internet Explorer 7 vieraillesanne verkkosivuillamme, tulette huomaamaan että URL-osoiteikkuna muuttuu vihreäksi siirtyessänne kassalle. Tämä on selaimenne tapa ilmoittaa että verkkosivumme on suojattu Extended Validation SSL-sertifikaatin avulla. Lisätietoja VeriSign Extended Validation SSL-sertifikaatista löydätte VeriSignin verkkosivuilta.

Henkilötietosi

Tilauksen ja rekisteröinnin yhteydessä, asiakas hyväksyy tretti:in oikeuden tallentaa ja käyttää asiakasta koskevia tietoja täyttääkseen sitoumuksensa tätä kohtaan. Tretti AB:llä on myös oikeus tallentaa asiakkaan yhteydenottoihin ja asiointiin liittyvät tiedot sekä asiakkaan ja Trettin väliset puhelut/sähköpostiketjut.

Tretti ei paljasta asiakkaan henkilöllisyystietoja kolmannelle osapuolelle. Henkilötietolain mukaan asiakkaalla on oikeus nähdä yhtiön hänestä tallentamat tiedot. Mikäli tiedot ovat virheelliset, epätäydelliset tai merkityksettömät, asiakas voi vaatia tietojen korjausta tai poistamista.

Mikäli olette suostuneet vastaanottamaan uutiskirjeemme, lähetämme teille tietoa ja tarjouksia sähköpostitse. Voitte helposti perua tilauksenne painamalla perumislinkkiä uutiskirjeessä, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tarvitsette apua.

Kampanjatuotteet

Skil Masters Monikäyttösaha F0154950MA
Skil Masters 135,-
Gorenje Höyryuuni BOC6322AX
Gorenje 1 590,-
Kärcher Letku 26451410
Kärcher 99,-
Bosch Laser- ja mittauslaite 0603008100
Bosch 125,-
FM Mattsson Lavuaarihana FMM Electronic
FM Mattsson 809,-


Print Tulosta